Number of the records: 1  

Nejlepší zabijačkové speciality

  1. Author Hlinovský, Alexander, 1968- (Author) (Photographer)
    TitleNejlepší zabijačkové speciality / Alexander Hlinovský ; [překlad Stanislava Moravcová]
    Issue1. české vyd.
    Issue stat.Praha : Slovart, 2014
    Phys.des.95 s. : barev. il. ; 26 cm
    ISBN978-80-7391-912-2 249.00 Kč
    NotePřeloženo ze slovenštiny. Obsahuje rejstřík
    Translation ofNajlepšie zabíjačkové špeciality
    Subj. Headings konzervování potravin * domácí zabijačka * vepřové maso * uzeniny (kuchařství) * uzení * konzervování masa
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC641.4 * 664.8/.9 * 637.513.11 * 637.5'64 * 641.55:637.523 * 637.5.034 * 664.8.035.3 * 637.5.033 * 664.91 * (083.12)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count2, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 330353Půjčovna literaturymístní sklad
    Nejlepší zabijačkové speciality

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.