Number of the records: 1  

Možnosti snížení obsahu oxidu siřičitého v technologii révových vín

  1. Author Baroň, Mojmír (Author)
    TitleMožnosti snížení obsahu oxidu siřičitého v technologii révových vín = Possibilities of sulfur dioxide ruduction [i.e. reduction] in wine technology : původní vědecká práce / Mojmír Baroň
    Parallel TitlePossibilities of sulfur dioxide reduction in wine technology
    IssueVyd. 1.
    Issue stat.Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2013
    Phys.des.50 s. : il. (některé barev.) ; 25 cm
    ISBN978-80-7375-924-7 180.00 Kč
    EditionFolia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis, ISSN 1803-2109 ; roč. 6 (2013), č. 8
    Series/heading Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis
    Note60 výt.
    Obsahuje bibliografii
    Language noteČeské a anglické resumé
    Subj. Headings víno * výroba vína * oxid siřičitý
    Form, Genre studie
    Conspect663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    UDC663.25 * 663.2 * 543.272.51 * (048.8)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 326090Půjčovna literaturymístní sklad
    Možnosti snížení obsahu oxidu siřičitého v technologii révových vín

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.