Number of the records: 1
Možnosti snížení obsahu oxidu siřičitého v technologii révových vín
Author Baroň, Mojmír (Author) Title Možnosti snížení obsahu oxidu siřičitého v technologii révových vín = Possibilities of sulfur dioxide ruduction [i.e. reduction] in wine technology : původní vědecká práce / Mojmír Baroň Parallel Title Possibilities of sulfur dioxide reduction in wine technology Issue Vyd. 1. Issue stat. Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2013 Phys.des. 50 s. : il. (některé barev.) ; 25 cm ISBN 978-80-7375-924-7 180.00 Kč Edition Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis, ISSN 1803-2109 ; roč. 6 (2013), č. 8 Series/heading Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis Note 60 výt. Obsahuje bibliografii Language note České a anglické resumé Subj. Headings víno * výroba vína * oxid siřičitý Form, Genre studie Conspect 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin UDC 663.25 * 663.2 * 543.272.51 * (048.8) Country Czech Republic Language Czech Copy count 1, currently available 1 Owner Kladno SVK Doc. Kind Monographies, maps Call number Location Sublocation Info J 326090 Půjčovna literatury místní sklad
Number of the records: 1