Number of the records: 1  

Mikrobiologie potravin - praktická cvičení II

  1. Author Cupáková, Šárka (Author)
    TitleMikrobiologie potravin - praktická cvičení II. : metody stanovení mikroorganismů v potravinách / Cupáková Šárka, Karpíšková Renáta, Necidová Lenka
    Portion of titleMetody stanovení mikroorganismů v potravinách
    Other author Karpíšková, Renáta, 1956- (Author)
    Necidová, Lenka (Author)
    Other corp. Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav hygieny a technologie mléka
    IssueVyd. 1.
    Issue stat.Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2010
    Phys.des.108 s. : il. ; 30 cm
    ISBN978-80-7305-126-6 (brož.) : 127.00 Kč
    NoteNad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Ústav hygieny a technologie mléka. Přehled vybraných norem. 350 výt.
    Subj. Headings potravinářská mikrobiologie * mikrobiologická analýza * mikrobiologická technika
    Form, Genre učebnice vysokých škol * praktická cvičení
    Conspect579 - Mikrobiologie * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC579.67 * 579.083 * 57.083.1 * (075.8) * (076.5)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URL Obsah
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 269363/IIPůjčovna literaturydepozitář
    Mikrobiologie potravin - praktická cvičení II

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.