Number of the records: 1
Jakost a zpracování ryb
Author Ingr, Ivo, 1936-2016 (Author) Title Jakost a zpracování ryb / Ivo Ingr Other corp. Mendelova univerzita. Agronomická fakulta Issue 2., nezměn. vyd. Issue stat. Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2010 Phys.des. 102 s. : il. ; 30 cm ISBN 978-80-7375-382-5 (brož.) : 137.00 Kč Note Na obálce nad názvem: Agronomická fakulta. 120 výt. Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy Subj. Headings ryby * rybí maso * kvalita potravin * zpracování živočišných produktů * průmysl zpracování ryb Form, Genre učebnice vysokých škol Conspect 637 - Živočišné produkty * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 639.21/.22 * 637.56 * 663/664-021.465 * 637.03 * 637.56 * (075.8) Country Czech Republic Language Czech URL Obsah Copy count 1, currently available 1 Owner Kladno SVK Doc. Kind Monographies, maps Call number Location Sublocation Info J 283344 Půjčovna literatury depozitář
Number of the records: 1