Number of the records: 1  

Jakost a zpracování ryb

  1. Author Ingr, Ivo, 1936-2016 (Author)
    TitleJakost a zpracování ryb / Ivo Ingr
    Other corp. Mendelova univerzita. Agronomická fakulta
    Issue2., nezměn. vyd.
    Issue stat.Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2010
    Phys.des.102 s. : il. ; 30 cm
    ISBN978-80-7375-382-5 (brož.) : 137.00 Kč
    NoteNa obálce nad názvem: Agronomická fakulta. 120 výt.
    Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Subj. Headings ryby * rybí maso * kvalita potravin * zpracování živočišných produktů * průmysl zpracování ryb
    Form, Genre učebnice vysokých škol
    Conspect637 - Živočišné produkty * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC639.21/.22 * 637.56 * 663/664-021.465 * 637.03 * 637.56 * (075.8)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URL Obsah
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 283344Půjčovna literaturymístní sklad
    Jakost a zpracování ryb

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.