Number of the records: 1
Jídlo
Title Jídlo : dějiny chuti / editor Paul Freedman ; [z anglického originálu ... přeložili Radka Kolebáčová a Petr Roubal] Other author Freedman, Paul H., 1949- (Editor) Kolebáčová, Radka, 1981- (Translator) Roubal, Petr, 1975- (Translator) Issue 1. české vyd. Issue stat. Praha : Mladá fronta, 2008 Phys.des. 368 s. : il. (některé barev.), faksim. ; 27 cm ISBN 978-80-204-1847-0 (váz.) : 999.00 Kč Note Obsahuje bibliografii a rejstřík Translation of Food: the history of taste Subj. Headings kuchařství - dějiny * kuchařství * gastronomie - dějiny * gastronomie Form, Genre monografie Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641/642 * (048.8) Country Czech Republic Language Czech Copy count 1, currently available 1 Owner Kladno SVK Doc. Kind Monographies, maps Call number Location Sublocation Info J 262621 Půjčovna literatury depozitář
Number of the records: 1