Number of the records: 1  

Základy konzervace potravin

  1. Author Ingr, Ivo, 1936-2016 (Author)
    TitleZáklady konzervace potravin / Ivo Ingr
    IssueVyd. 3. přeprac.
    Issue stat.V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2007
    Phys.des.119, [18] s. : il. ; 30 cm
    ISBN978-80-7375-110-4 (brož.) : 137.00 Kč
    NoteNáklad 180 výtisků
    Obsahuje bibliografie
    Subj. Headings kvalita potravin * hygiena potravin * konzervování potravin
    Form, Genre učebnice vysokých škol
    Conspect664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC663/664-021.465 * 614.31 * 664.8/.9 * (075.8)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 257167Půjčovna literaturydepozitář
    Základy konzervace potravin
    Základy konzervace potravin

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.