Number of the records: 1
Sommelier v současné české gastronomii
Author Burešová, Pavla (Author) Title Sommelier v současné české gastronomii / Pavla Burešová Other corp. Vysoká škola hotelová v Praze. Katedra hotelnictví Issue Vyd. 1. Issue stat. Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2007 Phys.des. 89 s. : il. ; 30 cm ISBN 978-80-86578-72-9 (brož.) : 100.00 Kč Note Terminologický slovník. 150 výt.. Nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, katedra hotelnictví Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy Audience Určeno pro bakalářské a magisterské studium na Vysoké škole hotelové v Praze 8 Subj. Headings gastronomie * víno * sommelierství Form, Genre učebnice vysokých škol Conspect 642 - Číšnictví. Servírování * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 641/642 * 663.2 * 642.63 * (075.8) Country Czech Republic Language Czech Copy count 1, currently available 1 Owner Kladno SVK Doc. Kind Monographies, maps Call number Location Sublocation Info J 254247 Půjčovna literatury depozitář
Number of the records: 1