Number of the records: 1
Senzorická analýza potravin II
Author Kříž, Oldřich, 1945- (Author) Title Senzorická analýza potravin II. : statistické metody / Oldřich Kříž, František Buňka, Jan Hrabě Other author Buňka, František, 1978- (Author) Hrabě, Jan, 1943- (Author) Other corp. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta Issue Vyd. 1. Issue stat. Zlín : Univerzita Tomáše Bati, 2007 Phys.des. 127 s. : il. ; 30 cm ISBN 978-80-7318-494-0 (brož.) : 118.00 Kč Edition Učební texty vysokých škol Series/heading Učební texty vysokých škol (Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta) Note Anglicko-český, česko-anglický slovník. Náklad 100 výtisků. Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická Obsahuje bibliografii Subj. Headings analýza potravin * senzorická analýza * statistické metody Form, Genre učebnice vysokých škol Conspect 543 - Analytická chemie * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 543.6:663/664 * 614.31 * 543.92 * 311.1/.2 * (075.8) Country Czech Republic Language Czech URL Digitalizovaný dokument Copy count 1, currently available 1 Owner Kladno SVK Doc. Kind Monographies, maps Call number Location Sublocation Info J 249075 Půjčovna literatury depozitář
Number of the records: 1