Number of the records: 1
Bezpečnost pokrmů v gastronomii
Author Voldřich, Michal, 1962-2013 (Author) Title Bezpečnost pokrmů v gastronomii : HACCP : správná výrobní a hygienická praxe, aktuální legislativa : příručka pro pracovníky restaurací a účelového stravování / Michal Voldřich, Marie Jechová a kolektiv autorů Other author Jechová, Marie, 1946- (Author) Issue Vyd. 1. Issue stat. Praha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2004 Phys.des. 183 s. : barev. il. ; 30 cm + vyjímatelné prázdné formuláře k obecné příručce systému kritických bodů ISBN 80-903401-0-5 (brož.) : 210.00 Kč Edition Food Service Series/heading Food Service Subj. Headings kontrola potravin - Česko * společné stravování - Česko * hygiena potravin - Česko Form, Genre právní předpisy * příručky UDC 614.31 * 351.773 * 640.4/.5 * (094.5) * (035) Country Czech Republic Language Czech URL Digitalizovaný dokument Copy count 1, currently available 1 Owner Kladno SVK Doc. Kind Monographies, maps Call number Location Sublocation Info J 216377 Půjčovna literatury depozitář
Number of the records: 1