Number of the records: 1  

Bezpečnost pokrmů v gastronomii

  1. Author Voldřich, Michal, 1962-2013 (Author)
    TitleBezpečnost pokrmů v gastronomii : HACCP : správná výrobní a hygienická praxe, aktuální legislativa : příručka pro pracovníky restaurací a účelového stravování / Michal Voldřich, Marie Jechová a kolektiv autorů
    Other author Jechová, Marie, 1946- (Author)
    IssueVyd. 1.
    Issue stat.Praha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2004
    Phys.des.183 s. : barev. il. ; 30 cm + vyjímatelné prázdné formuláře k obecné příručce systému kritických bodů
    ISBN80-903401-0-5 (brož.) : 210.00 Kč
    EditionFood Service
    Series/heading Food Service
    Subj. Headings kontrola potravin - Česko * společné stravování - Česko * hygiena potravin - Česko
    Form, Genre právní předpisy * příručky
    UDC614.31 * 351.773 * 640.4/.5 * (094.5) * (035)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 216377Půjčovna literaturydepozitář
    Bezpečnost pokrmů v gastronomii

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.