Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 10  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth p0067374 xodb^"
  1. Průvodce světem koření / Miloslava Jelínková, Jan Velíšek .  Praha :  [Miloslava Jelínková],  2023  223 stran   [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    Průvodce světem koření
  2. Chemie potravin / Jan Velíšek, Jana Hajšlová .  Tábor :  OSSIS,  2009 .  2 sv.  
    Chemie potravin. 1
    Chemie potravin. 2
    Chemie potravin
  3. Biosynthesis of food components / Jan Velíšek, Karel Cejpek .  Tábor :  OSSIS,  2008 .  497 s.   [1, z toho volných 1]
    Biosynthesis of food components
  4. Chemie potravin. 1 / Jan Velíšek .  Tábor :  OSSIS,  2002 .  331 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  5. Chemie potravin. 2 / Jan Velíšek .  Tábor :  OSSIS,  2002 .  303 s.   [1, z toho volných 1]
    Chemie potravin
  6. Chemie potravin. 3 / Jan Velíšek .  Tábor :  OSSIS,  2002 .  343 s.   [1, z toho volných 1]
    Chemie potravin
  7. Chemie potravin. 1 / Jan Velíšek .  Tábor :  OSSIS,  1999 .  328 s.   [1, z toho volných 1]
    Chemie potravin
  8. Chemie potravin. 3 / Jan Velíšek .  Tábor :  OSSIS,  1999 .  342 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  9. Chemie potravin. 2 / Jan Velíšek .  Tábor :  OSSIS,  1999 .  304 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  10. Chemical changes during food processing / Jiří Davídek, Jan Pokorný, Jan Velíšek .  Amsterdam :  Elsevier,  1990 .  448 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.