Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 9  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth p0007303 xodb^"
  1. Začínáme včelařit / František Kamler .  Praha :  Nakladatelství Brázda, s.r.o.,  2018  67 stran, 8 nečíslovaných stran obrazových příloh   [1, z toho volných 1]
    Začínáme včelařit
  2. Celý rok proti varroáze : podle metodik Výzkumného ústavu včelařského v Dole / František Kamler, Vladimír Veselý, Dalibor Titěra .  V Dole :  Výzkumný ústav včelařský,  2008 .  27 s.   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    Celý rok proti varroáze
  3. Komerční včelaření v České republice / František Kamler .  Praha :  Český svaz včelařů,  2005 .  63 s.   [1, z toho volných 1]
    Komerční včelaření v České republice
  4. Základy včelaření / Vladimír Veselý, František Kamler, Dalibor Titěra .  Praha :  Ústav zemědělských a potravinářských informací,  2004 .  46 s.   [1, z toho volných 1]
    Základy včelaření
  5. Produkce kvalitního medu / František Kamler, Vladimír Veselý, Dalibor Titěra .  Libčice nad Vltavou :  Výzkumný ústav včelařský,  2004 .  40 s.   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    kniha
  6. Včelaříme nástavkově / František Kamler, Květoslav Čermák .  Praha :  Český svaz včelařů,  2003 .  47 s.   [1, z toho volných 1]
    Včelaříme nástavkově
  7. Základy včelaření / Vladimír Veselý, František Kamler, Dalibor Titěra ; [ilustroval Otakar Procházka] .  Praha :  Institut výchovy a vzdělávání MZe ČR,  1999 .  39 s.   [1, z toho volných 1]
    Základy včelaření
  8. Získávání a zpracování včelích produktů / František Kamler, Dalibor Titěra, Vladimír Veselý ; [ilustrace Otakar Procházka] .  Praha :  Institut výchovy a vzdělávání MZe ČR,  1999 .  48 s.   [1, z toho volných 1]
    Získávání a zpracování včelích produktů
  9. Základy včelaření / Vladimír Veselý, František Kamler, Dalibor Titěra .  Praha :  Institut výchovy a vzdělávání MZe ČR,  1997 .  39 s.   [1, z toho volných 1]
    Základy včelaření


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.