Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 11  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth p0006924 xodb^"
  1. Mrazírenská technologie : [učebnice] pro 2. roč. středních odb. učilišť. 1 / Jaroslav Hrubý .  Praha :  Středisko technických informací potravinářského průmyslu VÚPP,  1991 .  219 s.   [1, z toho volných 1]
    Mrazírenská technologie
  2. Mrazírenská technologie : [učebnice] pro 3. roč. středních odb. učilišť. 2 / Jaroslav Hrubý .  Praha :  VÚPP-Středisko technických informací potravinářského průmyslu,  1991 .  331 s.   [1, z toho volných 1]
    Mrazírenská technologie
  3. Technologie a technika výroby zmrazených potravin / Jaroslav Hrubý .  Praha :  SNTL,  1986 .  358 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  4. Hospodářská korespondence pro 3. ročník středních ekonomických škol, studijní obor všeobecná ekonomika / Jaroslav Hrubý, Jan Vančata .  Praha :  SPN,  1982 .  119 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  5. Technika administrativy pro 3. ročník středních ekonomických škol : studijní obor ekonomika služeb / Jaroslav Hrubý, Eduard Čech, Jindřich Kukačka .  Praha :  SPN,  1981 .  142 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  6. Hospodářská korespondence pro 4. ročník středních ekonomických škol, studijní obor všeobecná ekonomika / Jaroslav Hrubý, Jan Vančata .  Praha :  SPN,  1981 .  118 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  7. Hospodářská korespondence pro 3. ročník středních ekonomických škol, studijní obor všeobecná ekonomika / Jaroslav Hrubý, Jan Vančata .  Praha :  SPN,  1980 .  119 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  8. Písemnosti a organizační technika v podniku / Jan Vančata, Jaroslav Hrubý .  Praha :  SNTL,  1970 .  207 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  9. Jak psát podnikové dopisy / Oskar Heyd, Jaroslav Hrubý, Karel Sochor .  Praha :  SPN,  1968 .  190 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  10. Jak psát podnikové dopisy / Oskar Heyd, Jaroslav Hrubý, Karel Sochor .  Praha :  SPN,  1966 .  190 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.