Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 15  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth p0001010 xodb^"
  1. Technologie přípravy pokrmů : učebnice pro kuchaře a číšníky. 2 / Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk .  Praha :  IQ 147,  1996 .  350 s.   [1, z toho volných 0]
    kniha
  2. Technologie přípravy pokrmů pro 3. ročník středních odborných učilišť učební obor kuchař-číšník zaměření kuchař a kuchař-číšník / Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk .  Praha :  Merkur,  1990 .  303 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  3. Technológia pre 2. a 3. ročník stredných odborných učilíšť učebný odbor kuchár-čašník so zameraním kuchár, kuchár a čašník / Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk .  Bratislava :  Slov. pedagog. nakl.,  1989 .  605 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  4. Receptury polotovarů pokrmů / Konrád Kendík, Eduard Brhlík, František Syrový .  Praha :  Merkur,  1987 .  402 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  5. Nová kuchařka / Eva Mazurová, Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk .  Martin :  Osveta,  1985 .  413 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  6. Technologie přípravy pokrmů pro 3. ročník středních odborných učilišť, učební obor kuchař-číšník, zaměření kuchař a kuchař-číšník / Eduard Brhlík, Juraj Ramaňuk .  Praha :  Merkur,  1984 .  317 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  7. Technologie přípravy pokrmů pro 2. ročník středních odborných učilišť, učební obor kuchař-číšník, zaměření kuchař a kuchař-číšník / Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk .  Praha :  Merkur,  1984 .  244 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  8. Nová kuchárka / Eva Mazurová, Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk .  Martin :  Osveta,  1983 .  431 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  9. Technologie přípravy pokrmů pro 1.,2., 3. ročník středních odborných učilišť-studijní obor číšník, servírka / Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk .  Praha :  Merkur,  1983 .  253 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  10. Máte chuť na mäso? : špeciality z mäsa / Eduard Brhlík .  Martin :  Osveta,  1980 .  232 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.