Výsledky vyhledávání
- Technologie přípravy pokrmů : učebnice pro kuchaře a číšníky. 2 / Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk . Praha : IQ 147, 1996 . 350 s. [1, z toho volných 0]
- Technologie přípravy pokrmů pro 3. ročník středních odborných učilišť učební obor kuchař-číšník zaměření kuchař a kuchař-číšník / Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk . Praha : Merkur, 1990 . 303 s. [1, z toho volných 1]
- Technológia pre 2. a 3. ročník stredných odborných učilíšť učebný odbor kuchár-čašník so zameraním kuchár, kuchár a čašník / Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk . Bratislava : Slov. pedagog. nakl., 1989 . 605 s. [1, z toho volných 1]
- Receptury polotovarů pokrmů / Konrád Kendík, Eduard Brhlík, František Syrový . Praha : Merkur, 1987 . 402 s. [1, z toho volných 1]
- Nová kuchařka / Eva Mazurová, Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk . Martin : Osveta, 1985 . 413 s. [1, z toho volných 1]
- Technologie přípravy pokrmů pro 3. ročník středních odborných učilišť, učební obor kuchař-číšník, zaměření kuchař a kuchař-číšník / Eduard Brhlík, Juraj Ramaňuk . Praha : Merkur, 1984 . 317 s. [1, z toho volných 1]
- Technologie přípravy pokrmů pro 2. ročník středních odborných učilišť, učební obor kuchař-číšník, zaměření kuchař a kuchař-číšník / Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk . Praha : Merkur, 1984 . 244 s. [1, z toho volných 1]
- Nová kuchárka / Eva Mazurová, Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk . Martin : Osveta, 1983 . 431 s. [1, z toho volných 1]
- Technologie přípravy pokrmů pro 1.,2., 3. ročník středních odborných učilišť-studijní obor číšník, servírka / Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk . Praha : Merkur, 1983 . 253 s. [1, z toho volných 1]
- Máte chuť na mäso? : špeciality z mäsa / Eduard Brhlík . Martin : Osveta, 1980 . 232 s. [1, z toho volných 1]