Výsledky vyhledávání
- Dokonalý steak : co potřebujete vědět o přípravě steaků / Marcus Poman . [Praha] : Slovart, 2014 . 176 s. [2, z toho volných 1]
- Produkční funkce v živočišné výrobě / Lukáš Čechura a kolektiv . Ostrava : Key Publishing, 2010 . 126 s. [1, z toho volných 1]
- Skot - hovězí maso : situační a výhledová zpráva / [Jana Holá] . Praha : Ministerstvo zemědělství ČR, 2004 . 106 s. [1, z toho volných 1]
- Skot - hovězí maso : situační a výhledová zpráva : prosinec 2004 / [Jana Holá] . Praha : Ministerstvo zemědělství ČR, 2004 . 55 s. [1, z toho volných 1]
- Skot - hovězí maso : situační a výhledová zpráva . Praha : Ministerstvo zemědělství ČR, 2003 . 95 s. [1, z toho volných 1]
- BSE : nemoc šílených krav, nebo, Nemoc šílené doby / Manfred Weissenbacher ; [z německého originálu ... přeložila Hana Hornová] . Praha : Humanitarian Technologies, 2002 . 161 s. [1, z toho volných 1]
- Skot - hovězí maso : situační a výhledová zpráva . Praha : Ministerstvo zemědělství ČR, 2002 . 68 s. [1, z toho volných 1]
- Skot - hovězí maso : situační a výhledová zpráva . Praha : Ministerstvo zemědělství ČR, 2002 . 57 s. [1, z toho volných 1]
- Hovězí maso ; Vepřové maso : situační a výhledová zpráva / Jana Holá ... [et al.] . Praha : Ministerstvo zemědělství ČR, 2001 . 56 s. [1, z toho volných 1]