Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 9  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth h0006202 xodb^"
  1. Dokonalý steak : co potřebujete vědět o přípravě steaků / Marcus Poman .  [Praha] :  Slovart,  2014 .  176 s.   [2, z toho volných 1]
    Dokonalý steak
  2. Produkční funkce v živočišné výrobě / Lukáš Čechura a kolektiv .  Ostrava :  Key Publishing,  2010 .  126 s.   [1, z toho volných 1]
    Produkční funkce v živočišné výrobě
  3. Skot - hovězí maso : situační a výhledová zpráva / [Jana Holá] .  Praha :  Ministerstvo zemědělství ČR,  2004 .  106 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  4. Skot - hovězí maso : situační a výhledová zpráva : prosinec 2004 / [Jana Holá] .  Praha :  Ministerstvo zemědělství ČR,  2004 .  55 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  5. Skot - hovězí maso : situační a výhledová zpráva .  Praha :  Ministerstvo zemědělství ČR,  2003 .  95 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  6. BSE : nemoc šílených krav, nebo, Nemoc šílené doby / Manfred Weissenbacher ; [z německého originálu ... přeložila Hana Hornová] .  Praha :  Humanitarian Technologies,  2002 .  161 s.   [1, z toho volných 1]
    BSE
  7. Skot - hovězí maso : situační a výhledová zpráva .  Praha :  Ministerstvo zemědělství ČR,  2002 .  68 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  8. Skot - hovězí maso : situační a výhledová zpráva .  Praha :  Ministerstvo zemědělství ČR,  2002 .  57 s.   [1, z toho volných 1]
    Skot - hovězí maso
  9. Hovězí maso ; Vepřové maso : situační a výhledová zpráva / Jana Holá ... [et al.] .  Praha :  Ministerstvo zemědělství ČR,  2001 .  56 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.