Výsledky vyhledávání
- Nepotravinářské využití fytomasy / Helena Součková, Jan Moudrý a kolektiv . České Budějovice : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2006 . 95 s.
- Jakost surovin a potravin rostlinného původu - přehled aktivit v ČR : sborník z panelové diskuse v prosinci 2003 / editoři J. Prugar, S. Sýkorová . V Praze : Výzkumný ústav rostlinné výroby, 2003 . 88 s.
- Skladování a zpracování rostlinných výrobků / Dudáš a kolektiv . Praha : V Bratislavě : Státní zemědělské nakladatelství : Príroda, 1981 . 383 s.
- Kvalita rostlinných produktů / Prugar a kolektiv . Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1977 . 302 s.
- Třídění a oceňování ovoce, zeleniny, hub, lesních plodů a kořenných rostlin / sestavil Robert Beránek ; [předmluvu napsal Eduard Hadrava] . Praha : Zemědělské knihkupectví A. Neubert, [1942] . 87 s.
- Dehtářství a smolařství / na základě četných pramenů sestavil Jan Evang. Chadt (Ševětínský) . V Písku : nákladem vlastním, Tiskem Theodora Kopeckého 1913 6 stran