Výsledky vyhledávání
- Maso / autorky textů: Tereza Pavcová, Jana Zbyňková . Praha : Vltava Labe Media a.s., 2021 80 stran [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
- Zvířata jsou k sežrání : lehce stravitelná psychologie karnismu a veganství / Eva Grestenbergerová . V Brně : CPress, 2020 200 stran [1, z toho volných 1]
- Proteinholik : jak nás naše posedlost masem zabíjí a co s tím můžeme dělat / Garth Davis spolu s Howardem Jacobsonem ; z anglického originálu Proteinaholic: how our obsession with meat is killing us and what we can do about it přeložila Jana Hübschová . Olomouc : ANAG, [2018] ©2018 462 stran [1, z toho volných 0]
- Lži o masu : živočišná výroba jako zdroj nemocí / Hans-Ulrich Grimm ; překlad: Kristýna Talafantová . Praha : Dobrovský, 2017 258 stran [1, z toho volných 1]
- Technologie masa : cvičení / Hana Šulcerová, Michal Mihok . V Brně : Mendelova univerzita, 2016 166 stran [1, z toho volných 1]
- Masná kuchařka mistra řezníka z Nelahozevsi Antonína Dvořáka / Michal Šanda . Praha : Dybbuk, 2016 141 stran [2, z toho volných 1, prezenčně 1]
- Jíst zvířata / Jonathan Safran Foer ; z anglického originálu Eating animals přeložila Lucie Menclíková . Praha : Dokořán, 2015 291 stran [1, z toho volných 1]
- Jak nakupovat a zpracovávat maso : všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa, ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče . Praha : Burda Praha, spol. s r.o., 2015 175 stran [2, z toho volných 1]
- Řeznictví a uzenářství / Václav Rošický . Tábor : OSSIS, 2015 304 stran [1, z toho volných 1]
- Učebná kniha uzenářství a řeznictví / Josef Achrer . Tábor : OSSIS, 2014 . 161 s. [1, z toho volných 1]