Výsledky vyhledávání
- Mýty na talíři : proč téměř nic z toho, co se říká o jídle, není pravda / Tim Spector ; přeložil Tomáš Kačer . Brno : Host, 2023 316 stran [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
- Jezte opravdové jídlo : jak změnit své stravování a dosáhnout lepšího zdraví / Carlos Ríos ; přeložil Štěpán Zajac . Praha : Dobrovský s.r.o., 2023 357 stran [1, z toho volných 0]
- Příběh žvýkací gumy = Chewing gum story / Jiří Polák, Miroslav Nikl . Velké Přílepy : Olympia, 2020 219 stran [3, z toho volných 1, prezenčně 1]
- Balení potravin / Jaroslav Dobiáš, Lenka Votavová, Lukáš Vápenka . Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2019 311 stran [1, z toho volných 1]
- Podpory potravinářského sektoru ČR v kontextu s fondy EU a jejich dopady / Zdeňka Náglová . Praha : Národní zemědělské muzeum, s.p.o. 2019 383 stran [1, z toho volných 1]
- Příběhy potravin / Ladislav Steinhauser . Brno : Steinhauser s.r.o. : Fakulta veterinární hygieny a ekologie VFU Brno, 2018 434 stran [1, z toho volných 1]
- Historie Nivnického dvora : v dokumentech a fotografiích (1260-2017) / texty Jiří Čoupek, Gabriel Slanicay . Nivnice : Linea Nivnice, 2017 254 stran [1, z toho volných 1]
- Jihočeský kraj v globální ekonomice / Jan Váchal et al. . Praha : Setoutbooks.cz, 2016 291 stran [1, z toho volných 1]
- Assuring the Integrity of the Food Chain: Fighting Food Fraud : program & book of abstracts : April 6-7, 2016 Prague, Czech Republic / Jana Pulkrabová, Monika Tomaniová, Jana Hajšlová and Paul Brereton, editors . Prague : University of Chemistry and Technology, [2016] ©2016 201 stran [1, z toho volných 1]
- Cukr, sůl, tuk: jak si nás potravinoví obři připoutávají a vytvářejí závislosti / Michael Moss . Bratislava : Eugenika, 2015 263 stran [1, z toho volných 1]