Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 17  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth 0247156 xodb^"
  1. Revenue management v ubytovacích službách : výstavba stochastického optimalizačního modelu / Martin Petříček .  Praha :  Wolters Kluwer,  2021  371 stran   [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    Revenue management v ubytovacích službách
  2. Psychologie řízení a vedení v hotelnictví / Karel Chadt .  Praha :  Wolters Kluwer,  2021  186 stran   [1, z toho volných 1]
    Psychologie řízení a vedení v hotelnictví
  3. Komunikace v managementu hotelnictví / Karel Chadt, Romana Kratochvílová .  Praha :  Wolters Kluwer,  2020  170 stran   [1, z toho volných 1]
    Komunikace v managementu hotelnictví
  4. Místní poplatky v přímé vazbě na cestovní ruch, hotelnictví a lázeňství / Lucie Plzáková, Petr Studnička, Šárka Tittelbachová .  Praha :  Wolters Kluwer,  2018  147 stran   [1, z toho volných 0]
    Místní poplatky v přímé vazbě na cestovní ruch, hotelnictví a lázeňství
  5. Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Svazek třetí, Online marketing / Jan Hán, Štepán Chalupa, Zdena Lustigová, Jaromír Pažout, Petr Šalda, Martina Frascona' Sochůrková .  Praha :  Wolters Kluwer,  2017  311 stran   [1, z toho volných 1]
    Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie
  6. Interkulturní specifika a cestovní ruch / Monika Klímová .  Praha :  Wolters Kluwer,  2017  107 stran   [1, z toho volných 1]
    Interkulturní specifika a cestovní ruch
  7. Zásady zpracování závěrečných kvalifikačních prací / Pavel Attl, Petr Studnička .  Praha :  Vysoká škola hotelová v Praze,  2017  59 stran, 26 nečíslovaných stran   [1, z toho volných 1]
    Zásady zpracování závěrečných kvalifikačních prací
  8. Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Svazek druhý, Ubytovací služby / Jan Hán, Martina Beránek, Stanislava Belešová, Dan Mrkos, Petr Studnička, Martina Sochůrková .  Praha :  Wolters Kluwer,  2016  351 stran   [1, z toho volných 1]
    Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie
  9. Výživa a hygiena ve stravovacích službách / Eva Marádová .  Praha :  Vysoká škola hotelová v Praze 8,  2015  210 stran   [1, z toho volných 1]
    Výživa a hygiena ve stravovacích službách
  10. Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Svazek první, Gastronomické služby / Pavla Burešová ... [et al.] .  Praha :  Wolters Kluwer,  2014 .  153 s.   [1, z toho volných 1]
    Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.