Výsledky vyhledávání
- Česká rybí kuchyně, aneb, Kapr nejen o Vánocích / Lucie Kubásková, Jana Jakubská, Miroslav Čeněk . Praha : Národní zemědělské muzeum, s.p.o, 2020 120 stran [1, z toho volných 1]
- Zpracování ryb / Miroslav Merten . Praha : Informatorium, 2012 . 294 s., [10] s. obr. příl. [1, z toho volných 1]
- Jakost a zpracování ryb / Ivo Ingr . Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2010 . 102 s. [1, z toho volných 1]
- Zpracování a zbožíznalství živočišných produktů / Jana Simeonovová, Ivo Ingr, Stanislav Gajdůšek . V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2003 . 122 s. [1, z toho volných 1]
- Technika pro zpracování živočišných produktů I / Jan Mareček, Bořivoj Groda, Luboš Sychra . V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 1996 . 157 s. [1, z toho volných 1]
- Technika pro zpracování živočišných produktů II / Jan Mareček, Bořivoj Groda, Luboš Sychra . Brno : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 1996 . 110 s. [1, z toho volných 1]
- Technika zpracování zemědělských produktů : dodatky I / Bořivoj Groda a kol. . Brno : Vysoká škola zemědělská, 1993 . 214 s., 23 s. obr. příl. [1, z toho volných 1]