Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 8  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth p0022948^"
  1. Podmínky pro výrobu a prodej zmrzlin a receptury včetně technologických postupů výroby / František Zvolský, Václav Hlaváč, Zdena Kratochvílová .  Praha :  Merkur,  1989 .  91 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  2. Receptury studených pokrmů / Zprac. František Syrový ; František Zvolský .  Praha :  Merkur,  1987 .  317 s   [2, z toho volných 2]
    kniha
  3. Podmínky pro výrobu a prodej zmrzlin a receptury včetně technologických postupů výroby / zprac. František Zvolský, Zdena Kratochvílová, Václav Hlaváč .  Praha :  Merkur,  1986 .  78 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  4. Pekařské a cukrářské výrobky / Zdenka Kratochvílová, František Zvolský .  Praha :  Merkur,  1984 .  51 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  5. Podmínky pro výrobu a prodej zmrzlin a receptury včetně technologických postupů výroby / zprac. František Zvolský, Zdena Kratochvílová, Václav Hlaváč .  Praha :  Merkur,  1983 .  79 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  6. Skladování zboží v potravinářském obchodě / Hlav. aut. František Zvolský .  Praha :  Merkur,  1982 .  88 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  7. Lahůdkářské výrobky / Hlav. aut. František Zvolský ; Spoluaut. Václav Hlaváč .  Praha :  Merkur,  1981 .  57 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  8. Receptury studených pokrmů / František Zvolský a kolektiv .  Praha :  Merkur,  1980 .  569 s.  
    Receptury studených pokrmů


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.