Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 11  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth p0016612^"
  1. Anatomie Země / [z angličtiny přeložil Jaroslav Sládek] .  Praha :  Albatros,  1995 .  121 s.   [1, z toho volných 1]
    Anatomie Země
  2. Typizace reliéfu kvádrových pískovců české křídové pánve / Břetislav Balatka, Jaroslav Sládek .  Praha :  Academia,  1984 .  79 s., obr. příl.   [1, z toho volných 1]
    Typizace reliéfu kvádrových pískovců české křídové pánve
  3. Anatomie Země .  Praha :  Albatros,  1983 .  121 s.  
    Anatomie Země
  4. Anatomie Země / z anglického originálu The joy of knowledge : the anatomy of the Eart ... přeložil Jaroslav Sládek .  Praha  Albatros,  1981  121 stran  
    Anatomie Země
  5. Lidé a země 1979 : ročenka / redaktor Břetislav Balatka ; Jaroslav Sládek .  Praha :  Academia,  1979 .  131 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  6. Evorzní tvary v Čechách a jejich geneze / Břetislav Balatka, Jaroslav Sládek .  Praha :  Academia,  1977 .  98 s., 36 obr. na příl., 1 mapová příl.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  7. Evorzní tvary v Čechách a jejich geneze / Břetislav Balatka, Jaroslav Sládek .  Praha :  Academia, nakladatelství Československé akademie věd,  1977  98 stran, 1 list složená mapa, 16 nečíslovaných stran obrazové přílohy  
    Evorzní tvary v Čechách a jejich geneze
  8. Geomorfologický vývoj dolního Poohří / Břetislav Balatka, Jaroslav Sládek .  Praha :  Academia,  1975 .  69 s., [8] s. obr. příl., [3] mapové příl.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  9. Vývoj hlavní erozní báze českých řek / Břetislav Balatka, Jaroslava Loučková, Jaroslav Sládek .  Praha :  Academia,  1966 .  74 s., [16] s. obr. příl.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  10. Na hřebenech vichřice / Miroslav Rampa ; fotografie Václav Novák, Zdeněk Menec a Jaroslav Sládek .  Havlíčkův Brod :  Východočeské nakladatelství,  1963  128, 16 nečíslovaných stran obrazové přílohy  
    Na hřebenech vichřice

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.