Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 14  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth p0004818^"
  1. Technologie přípravy pokrmů : učebnice pro kuchaře a číšníky. 2 / Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk .  Praha :  IQ 147,  1996 .  350 s.   [1, z toho volných 0]
    kniha
  2. Technologie přípravy pokrmů : učebnice pro kuchaře a číšníky. 2 / Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk .  Praha :  IQ 147,  1996 .  350 s.  
    Technologie přípravy pokrmů
  3. Technologie přípravy pokrmů pro 3. ročník středních odborných učilišť učební obor kuchař-číšník zaměření kuchař a kuchař-číšník / Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk .  Praha :  Merkur,  1990 .  303 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  4. Technologie přípravy pokrmů : Učební text pro 3. roč. stř. odb. učilišť, učební obor kuchař-číšník, zaměření kuchař a kuchař-číšník / Eduard Brhlík ; Juraj Romaňuk ; Ze slov. přel. Jaromír Beránek ; Graf. úprava KvětaKovářová .  Praha :  Merkur,  1990 .  303 s.  
    Technologie přípravy pokrmů
  5. Technológia pre 2. a 3. ročník stredných odborných učilíšť učebný odbor kuchár-čašník so zameraním kuchár, kuchár a čašník / Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk .  Bratislava :  Slov. pedagog. nakl.,  1989 .  605 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  6. Nová kuchařka / Eva Mazurová, Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk .  Martin :  Osveta,  1985 .  413 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  7. Technologie přípravy pokrmů pro 3. ročník středních odborných učilišť, učební obor kuchař-číšník, zaměření kuchař a kuchař-číšník / Eduard Brhlík, Juraj Ramaňuk .  Praha :  Merkur,  1984 .  317 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  8. Technologie přípravy pokrmů pro 2. ročník středních odborných učilišť, učební obor kuchař-číšník, zaměření kuchař a kuchař-číšník / Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk .  Praha :  Merkur,  1984 .  244 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  9. Technologie přípravy pokrmů pro II. ročník středních odborných učilišť : učební obor kuchař-číšník, zaměření kuchař a kuchař-číšník / Eduard Brhlík ; Juraj Romaňuk ; Ze slov. přel. Jaromír Beránek ; Il. Elena Klindová .  Praha :  Merkur,  1984 .  244 s.  
    Technologie přípravy pokrmů pro II. ročník středních odborných učilišť
  10. Nová kuchárka / Eva Mazurová, Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk .  Martin :  Osveta,  1983 .  431 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.