Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 20  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth p0002701^"
  1. Žito a tritikale : biologie, pěstování, kvalita a využití / Jiří Petr a kolektiv .  Praha :  Profi Press,  2008 .  192 s.   [1, z toho volných 1]
    Žito a tritikale
  2. Pěstování pšenice podle užitkových směrů / Jiří Petr .  Praha :  Ústav zemědělských a potravinářských informací,  2001 .  40 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  3. Produkce potravinářských surovin / Jiří Petr, František Louda .  Praha :  Vydavatelství VŠCHT,  1998 .  213 s.   [1, z toho volných 1]
    Produkce potravinářských surovin
  4. Speciální produkce rostlinná. I., (Obecná část a obilniny) / Jiří Petr, Jozef Húska a kolektiv .  Praha :  Česká zemědělská univerzita,  1997 .  193 s.   [1, z toho volných 1]
    Speciální produkce rostlinná
  5. Základy pěstování pohanky a prosa / Jiří Petr, Dana Hradecká ; [autor ilustrací Otakar Procházka] .  Praha :  Institut výchovy a vzdělávání MZe ČR,  1997 .  32 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  6. Lanová dopravní zařízení / Jiří Petr, Zdeněk Bartoš .  Brno :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita,  1995 .  67 s.   [1, z toho volných 1]
    Lanová dopravní zařízení
  7. Základy pěstování žita / Jiří Petr ; [il. Otakar Procházka] .  Praha :  Institut výchovy a vzdělávání Ministerstva zemědělství ČR,  1995 .  30 s.   [1, z toho volných 1]
    Základy pěstování žita
  8. Ekologické zemědělství / Jiří Petr ; Dlouhý, Josef a kol .  Praha :  Zemědělské nakladatelství Brázda,  1992 .  305 s   [1, z toho volných 1]
    Ekologické zemědělství
  9. Numizmatické památky zemské jubilejní výstavy 1891 / Hlav. aut. Radomír Štemberg ; Spoluaut. Jiří Fuciman ; Spoluaut. Jiří Petr .  Praha :  Nakl. J. Fucimana,  1991 .  87 s   [1, z toho volných 1]
    kniha
  10. Tritikale : Historie, význam, biologie, tvorba výnosu, pěstování, využití / Jiří Petr... [aj.] Jiří Petr .  Praha :  Editpress,  1991 .  170 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.