Výsledky vyhledávání
- Chemie mléka a mléčných výrobků : Část povšechná. (II, Mléčné výrobky) / Napsal Prof. Dr. Otakar Laxa . V Praze : Ministerstvo zemědělství republiky Československé, 1936 . 327 s.
- Mlékařství v republice Československé / Otakar Laxa. . Praha : Masarykova akademie práce, 1929 . 38 s.
- Mléko, tvaroh, bryndza / úvodní články napsali Otakar Laxa, Jaroslav Dvořák, A. Stýblová ; praktickou část sestavil referát výživy Čsl. Červ. kříže . Praha : Čsl. Červený kříž, 1929 . 45 s.
- Chemie mléka a mléčných výrobků. Část povšechná. [I, Mléko] / Otakar Laxa . V Praze : Ministerstvo zemědělství rep. čsl., 1928 . 392 s.
- Mikroskopie krmiv / napsal a kreslil Otakar Laxa . Praha : Ant. Purkrábek Ministerstvo zemědělství, 1926 267 stran
- Chemie mléka a mléčných výrobků : metodika (zkoušení chemické a fyzikálné) / napsal Otakar Laxa . Praha : Ministerstvo zemědělství republiky Československé, 1925 . 276 s.
- Máslařství : popis výroby smetany a másla se zvláštním zřetelem ke konsumní a mražené smetaně a s dodatkem o náhražkách másla / Otakar Laxa . Praha : Československé podniky tiskařské a vydavatelské, 1924 . 464 s.
- Jagurt / Otakar Laxa . Praha : Laktologický ústav, 1924 . 15 s.
- Med československý : vlastnosti a složení u porovnání s medem jiných zemí / analysoval a napsal Otakar Laxa . Praha : Nákladem ministerstva zemědělství republiky Československé, 1923 115 stran
- Zužitkování mlékařských odpadků : přehledné pojednání o způsobech zužitkovacích, jich patentech, se zvláštním zřetelem k technickému kaseinu a cukru mléčnému / napsal Otakar Laxa . Praha : Nákladem Československých podniků tiskařských a vydavatelských v Praze, 1923 . 172 s.