Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 6  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth 0232275^"
  1. Senzorická analýza potravin I. / František Buňka, Jan Hrabě, Bohumír Vospěl .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  2008 .  145 s.   [1, z toho volných 1]
    Senzorická analýza potravin I
  2. Senzorická analýza potravin II. : statistické metody / Oldřich Kříž, František Buňka, Jan Hrabě .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati,  2007 .  127 s.   [1, z toho volných 1]
    Senzorická analýza potravin II
  3. Technologie výroby potravin rostlinného původu : pro kombinované studium / Jan Hrabě, František Buňka, Ignác Hoza .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  2007 .  189 s.  
    Technologie výroby potravin rostlinného původu
  4. Technologie výroby potravin živočišného původu : bakalářský směr / Jan Hrabě, Pavel Březina, Pavel Valášek .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati,  2006 .  180 s.   [1, z toho volných 1]
    Technologie výroby potravin živočišného původu
  5. Technologie výroby potravin rostlinného původu : bakalářský stupeň / Jan Hrabě, Otakar Rop, Ignác Hoza .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati,  2005 .  178 s.   [2, z toho volných 2]
    Technologie výroby potravin rostlinného původu
  6. Legislativa a řízení jakosti v potravinářství / Jan Hrabě, František Buňka, Otakar Rop .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  2005 .  173 s.   [1, z toho volných 1]
    Legislativa a řízení jakosti v potravinářství


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.