Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 19  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth 0213569^"
  1. Oltář v jeskyni ; Z masa a kostí ; Ohnivá past : Jefferson Bass omnibus : v hlavní roli Farma mrtvol / přeložil Bruno Cempírek .  Praha :  BB art,  2012 .  582 s.   [1, z toho volných 1]
    Oltář v jeskyni
  2. Největší záhady světa : proroctví, ztracené civilizace, nadpřirozené úkazy a kletby / Lucy Doncaster, Andrew Holland ; [z anglického originálu ... přeložil Bruno Cempírek] .  Frýdek-Místek :  Alpress,  2009 .  285 s.   [4, z toho volných 1]
    Největší záhady světa
  3. Ohnivá past : příběh z Farmy mrtvol / Jefferson Bass ; přeložil Bruno Cempírek .  Praha :  BB art,  2009 .  243 s.   [4, z toho volných 1]
    Ohnivá past
  4. Největší krutovládci v dějinách Evropy / Chad Denton ; [z anglického originálu ... přeložil Bruno Cempírek] .  Frýdek-Místek :  Alpress,  2008 .  477 s.   [1, z toho volných 1]
    Největší krutovládci v dějinách Evropy
  5. Oltář v jeskyni : příběh z Farmy mrtvol / Jefferson Bass ; přeložil Bruno Cempírek .  Praha :  BB art,  2008 .  260 s.   [5, z toho volných 1]
    Oltář v jeskyni
  6. Z masa a kostí : příběh z Farmy mrtvol / Jefferson Bass ; přeložil Bruno Cempírek .  Praha :  BB art,  2008 .  292 s.   [3, z toho volných 1]
    Z masa a kostí
  7. Attila : konec světa přijde z Východu / William Napier ; [z anglického originálu ... přeložil Bruno Cempírek] .  Frýdek-Místek :  Alpress,  2007 .  371 s.   [6, z toho volných 1]
    Attila
  8. Pegasův pád / James Lee Burke ; přeložil Bruno Cempírek .  Praha :  BB art,  2007 .  324 s.   [6, z toho volných 1]
    Pegasův pád
  9. Smrtící ostří / Ridley Pearson ; přeložil Bruno Cempírek .  Praha :  BB art,  2006 .  309 s.   [5, z toho volných 1]
    Smrtící ostří
  10. Dívka dvou světů / Pierre Bottero ; [z francouzského originálu ... přeložil Bruno Cempírek] .  Frýdek-Místek :  Alpress,  2006 .  256 s.   [2, z toho volných 1]
    Dívka dvou světů

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.