Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 10  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth p0003480^"
  1. Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology / Ludmila Šilhánková .  Praha :  Academia,  2002 .  363 s.   [2, z toho volných 2]
    Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology
  2. Hygiena mikrobiálních výrob / Ludmila Šilhánková .  Praha :  VŠCHT,  1997 .  57 s.   [1, z toho volných 1]
    Hygiena mikrobiálních výrob
  3. Mikrobiologie pro potravináře / Ludmila Šilhánková .  Praha :  Victoria Publishing,  1995 .  361 s   [1, z toho volných 1]
    Mikrobiologie pro potravináře
  4. Návody pro laboratoře z mikrobiologie / Ludmila Šilhánková, Kateřina Demnerová .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická,  1993 .  184 s.  
    Návody pro laboratoře z mikrobiologie
  5. Mikrobiologické zkoumání potravin / Ludmila Šilhánková .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická VŠCHT,  1987 .  104 s.  
    Mikrobiologické zkoumání potravin
  6. Návody pro laboratoře z mikrobiologie : Určeno pro posl. fak. FPBT [potrav. a biochem. technologie] / Kateřina Demnerová .  Praha :  SNTL,  1985 .  184 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  7. Mikrobiologie pro potravináře / Ludmila Šilhánková Ludmila Šilhánková .  Praha :  SNTL,  1983 .  298 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  8. Mikrobiologie : Určeno pro posl. fak. potravinářské a biochem. technologie / Ludmila Šilhánková. Ludmila Šilhánková .  Praha :  SNTL,  1983 .  162 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  9. Laboratorní návody pro cvičení z mikrobiologie / Hlav. aut. Ludmila Šilhánková ; Spoluaut. Kateřina Demnerová ; Spoluaut. Vlastimil Obdržálek .  Praha :  SNTL,  1974 .   [1, z toho volných 1]
    kniha
  10. Klíč k určování technicky důležitých plísní / Bohuš Hampl, Ludmila Šilhánková .  Praha :  Státní nakladatelství technické literatury,  1957  130 stran, 1 složený list, 5 nečíslovaných listů obrazových příloh  
    Klíč k určování technicky důležitých plísní


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.