Počet záznamů: 1  

Technologie a technika výroby zmrazených potravin

  1. Autor Hrubý, Jaroslav (Autor)
    NázevTechnologie a technika výroby zmrazených potravin / Jaroslav Hrubý
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : SNTL, 1986
    Fyz.popis358 s. : il.
    ISBN(Váz.) : 34 Kčs
    PoznámkyPřehl. lit.
    Předmět.heslazmrazování - technika a technologie - potraviny - příručky odborné
    MDT664.8.037 * 621.565
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 104556Půjčovna literaturydepozitář

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.