Počet záznamů: 1
Fyziológia chuti, alebo, Úvahy o gastronomickom umení
Autor Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 (Autor) Název Fyziológia chuti, alebo, Úvahy o gastronomickom umení : dielo teoretické, historické a súčasné, venované... / Jean-Anthelme Brillat-Savarin Část názvu Úvahy o gastronomickom umení Vydání 1. vyd. Nakl.údaje Bratislava : Tatran, 1987 Fyz.popis 211 s. Edice Svetová tvorba ; zv. 185 Předmět.hesla gastronomie - umění gastronomické - úvahy * výživa - chuť - úvahy MDT 612.39+613.2+641.5 Země vyd. Slovensko Jazyk dok. slovenština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 39456 a Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1