Počet záznamů: 1  

Technologie přípravy pokrmů pro 1.,2., 3. ročník středních odborných učilišť-studijní obor číšník, servírka

  1. Autor Brhlík, Eduard (Autor)
    NázevTechnologie přípravy pokrmů pro 1.,2., 3. ročník středních odborných učilišť-studijní obor číšník, servírka / Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk
    Další autor Romaňuk, Juraj (Autor)
    Vydání2. vyd.
    Nakl.údajePraha : Merkur, 1983
    Fyz.popis253 s.
    Předmět.heslajídla - příprava - technologie - učebnice středních odborných učilišť (1.,2.a 3.ročník)
    MDT641.5(075.3)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 29304Půjčovna literaturydepozitář

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.