Počet záznamů: 1  

Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních

  1. Autor Soukup, Václav (Autor)
    NázevZemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních : podrobné návody, jak lze zemáky nejvhodněji, při tom však nejlevněji za pokrm upravovati / zpracoval a stávajícím poměrům české kuchyně přizpůsobil Václav Soukup ; připojeny různé rady a pokyny pro pěstitele zemáků jež upravil Josef Nový
    Další autor (Přispěvatel)
    Nakl.údajePraha : Hejda & Tuček, 1912
    Fyz.popis214 stran ; 20 cm
    PoznámkyDOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Zemáky a jejich řádná úprava v kuchyních domácích i restauračních

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.