Počet záznamů: 1
Food & beverage management
Autor Zimáková, Blanka, 1956- (Autor) Název Food & beverage management / Blanka Zimáková Variantní název Food and beverage management Další korp. Vysoká škola hotelová v Praze. Katedra hotelnictví Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2004 Fyz.popis 140 s. ; 30 cm ISBN 80-86578-43-7 Poznámky 500 výt.. Na obálce nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, Katedra hotelnictví. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Obsahuje bibliografii Určeno pro bakalářské studium na VŠH v Praze 8 Poznámka o jazyku Český text Předmět.hesla společné stravování * stravovací zařízení * gastronomie * management * 7 food services * 7 catering * 7 gastronomy * 7 management Forma, žánr učebnice vysokých škol * 7 textbooks (higher) Konspekt 640.4 - Hotelnictví. Stravování * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 640.4/.5 * 641/642 * 005 * (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Vlastník Kladno SVK Druh dok. Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1