Počet záznamů: 1
Zdravotní nezávadnost potravin
Název Zdravotní nezávadnost potravin / kolektiv autorů ; uspořádala a zpracovala Jaroslava Šindelářová Další autor Šindelářová, Jaroslava (Sestavovatel, kompilátor) Vydání Vydání první Nakl.údaje Praha : Ministerstvo životního prostředí ČR ve spolupráci s Centrem ekologických informací v Zemědělském nakladatelství Brázda, 1991 Fyz.popis 143 stran : ilustrace ; 21 cm ISBN 80-85368-15-3 Poznámky DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Předmět.hesla 7 environmentální vědy * 7 zemědělství a potravinářství * 7 kontaminace potravin * 7 látky znečišťující životní prostředí * 7 bezpečnost potravin * 7 maximální přípustná koncentrace * vládní instituce a organizace * 7 chemikálie užívané v zemědělství * 7 chemické látky - užití Česko Forma, žánr kolektivní monografie Konspekt 614 - Veřejné zdraví a hygiena MDT 614.31 * 504.5:613.26/.29 * (036) Anotace Publikace se zabývá problematikou zdravodní nezávadnosti potravin v České republice. Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Vlastník Kladno SVK Druh dok. Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1