Počet záznamů: 1  

Přehled pekařství

  1. Autor Matějovský, Karel (Autor)
    NázevPřehled pekařství. Díl 2, Technologie kvasů a těst / K. Matějovský ; předml. Alois Kouba
    Část názvuTechnologie kvasů a těst
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : Práce, 1958
    Fyz.popis147 s. : il. ; 8°
    Poznámky2250 výt.. Slovníček cizích výrazů. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje bibliografii a rejstřík
    Předmět.hesla pekařství
    Forma, žánr příručky
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT664.6 * (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.