Počet záznamů: 1  

Světové tendence ve výzkumu, výrobě, zpracování, odbytu a konzumu zeleniny

  1. Autor Bartoš, Jaroslav, 1931- (Autor)
    NázevSvětové tendence ve výzkumu, výrobě, zpracování, odbytu a konzumu zeleniny / Jaroslav Bartoš
    Nakl.údajeOlomouc : Výzkumný a šlechtitelský ústav zelinářský, 1990 (Mor. tiskárny)
    Fyz.popis16 s. ; 21 cm
    ISBN80-85117-07-X
    EdiceZahradnické aktuality ; 62
    Edice/záhl.Zahradnické aktuality
    PoznámkyRozmn.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Předmět.heslazelenina - výroba, zpracování, odbyt a konzum - tendence světové - studie výzkumné
    Forma, žánr výzkumné zprávy
    MDT635.1/.8 * 631.5 * 338.43
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Světové tendence ve výzkumu, výrobě, zpracování, odbytu a konzumu zeleniny

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.