Počet záznamů: 1  

Technologie přípravy pokrmů

  1. Autor Brhlík, Eduard (Autor)
    NázevTechnologie přípravy pokrmů : Učební text pro 3. roč. stř. odb. učilišť, učební obor kuchař-číšník, zaměření kuchař a kuchař-číšník / Eduard Brhlík ; Juraj Romaňuk ; Ze slov. přel. Jaromír Beránek ; Graf. úprava KvětaKovářová
    Další autor Romaňuk, Juraj (Autor)
    Beránek, Jaromír (Překladatel)
    Vydání3. vyd. (2. čes. vyd.)
    Nakl.údajePraha : Merkur, 1990 (Čes. Těšín : Tisk 3)
    Fyz.popis303 s. : [20] s. barev. fot. ; 21 cm
    ISBN80-7032-036-2 27,50 Kčs
    PoznámkyVazba Václav Šimice. 7000 výt.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Předmět.heslajídla - příprava - technologie - učebnice učilišť stř. odb. (roč. 3.)
    Forma, žánr učebnice středních škol
    MDT641/642 * 372.8
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Technologie přípravy pokrmů

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.