Počet záznamů: 1
Výroba surového a bílého cukru
Autor Gebler, Jaroslav, 1948- (Autor) Název Výroba surového a bílého cukru : Určeno [též] žákům odb. škol potrav. 4. [část], Surovárenské cukroviny / Jaroslav Gebler Část názvu Surovárenské cukroviny Vydání 1. vyd. Nakl.údaje Praha : SNTL, 1975 (Mír 5) Fyz.popis 167, [1] s. ; il. 8° Edice Řada potravinářské literatury Knižnice potravináře Edice/záhl. Řada potravinářské literatury Knižnice potravináře Poznámky 2500 výt.. S obr., fot. a tb. v textu. Navazuje na předchozí svazky, které naps. Rudolf Bretschneider a Alois Dolinek. Obálka: Ignác Janík. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Obsahuje bibliografii Předmět.hesla 7 cukrovarnická technologie * 7 cukr * 7 výroba Předmět.hesla Cukr - výroba - příručky Konspekt 664 - Potravinářský průmysl MDT 664.1.05(024) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Vlastník Kladno SVK Druh dok. Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1