Počet záznamů: 1
Tabulky výživných hodnot potravin
Autor Krondl, Magdalena, 1924- (Autor) Název Tabulky výživných hodnot potravin / Krondlová-Škopková M., Šmrha O. Další autor Šmrha, Oldřich, 1922-2011 (Autor) Vydání 3. vyd. Nakl.údaje Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1965. Fyz.popis 575 s. Poznámky Rodné jméno autorky: Škopková, Magdalena. 4000 výt.. Přehl. lit.. Věcný rejstřík. S tb. v textu. Vazba: Vanda Suková. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Předmět.hesla nutriční hodnota potravin * 7 nutritive value of foods Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.1 * 641 Anotace Zahrnuje základní tabulky obsahu výživových hodnot ve 100 g jedlého podílu potraviny, tabulky obsahu výživných hodnot v 1 kg nebo 1 kusu potraviny, tabulky rozpisu běžných potravin po 1 g jedlého podílu a další doplňkové tabulky. Zpracovány jsou všechny důležité potraviny naší výroby nebo z dovozu. Úvodní kapitola podává podrobný návod a vysvětlení k použití tabulek v praxi. Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Vlastník Kladno SVK Druh dok. Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1