Počet záznamů: 1
Pekařská technologie
Autor Šedivý, Petr (Autor) Název Pekařská technologie. IV., Výroba jemného pečiva / Petr Šedivý, Martin Hanus, Eva Nováková, Radovan Smrž, Pavel Skřivan Část názvu Výroba jemného pečiva Další autor Hanus, Martin (Autor) Řehák Nováková, Eva, 1964- (Autor) Smrž, Radovan (Autor) Skřivan, Pavel (Autor) Nakl.údaje Praha : Odborné nakladatelství a vydavatelství Pekař a cukrář s.r.o., 2016 Fyz.popis 333 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 22 cm ISBN 978-80-905481-4-5 Kč 350.00 Edice Knižnice Pekaře a cukráře Edice/záhl. Knižnice Pekaře a cukráře Předmět.hesla pekařství * potravinářská technologie * slané pečivo * sladké pečivo Forma, žánr učebnice středních škol * příručky Konspekt 664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 664.6 * 663/664 * 664.66 * 664.681/.685 * (075.3) * (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 327424/IV Půjčovna literatury místní sklad
Počet záznamů: 1