Počet záznamů: 1
Sůl, tuk, ocet a žár, aneb, Jak dobře vařit
Autor Nosrat, Samin, 1979- (Autor) Název Sůl, tuk, ocet a žár, aneb, Jak dobře vařit / napsala Samin Nosratová ; a ilustrovala Wendy MacNaughtonová ; předmluva Michael Pollan ; přeložily Alžběta Slavíková Hesounová a Vlasta Hesounová Unif.název Salt, fat, acid, heat. Česky Část názvu Jak dobře vařit Další autor MacNaughton, Wendy, 1977- (Ilustrátor) Pollan, Michael, 1955- (Autor úvodu atd.) Slavíková Hesounová, Alžběta (Překladatel) Hesounová, Vlasta, 1945- (Překladatel) Vydání Vydání první Nakl.údaje Voznice : Leda, 2020 Fyz.popis 469 stran : barevné ilustrace ; 29 cm ISBN 978-80-7335-644-6 Kč 598.00 Poznámky Přeloženo z angličtiny Obsahuje bibliografii a rejstřík Předmět.hesla jídla * gastronomie Forma, žánr příručky * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55 * 641/642 * (083.12) * (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 2, z toho volných 1, prezenčně 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 390392 Půjčovna literatury místní sklad J 390392 a Půjčovna literatury depozitář pouze prezenčně
Počet záznamů: 1