Počet záznamů: 1  

Certifikovaná metodika QJ12103300 CM5 s názvem "Postup izolace celkové bakteriální DNA ze sýrů s dohřívanou sýřeninou pro následnou molekulárně-biologickou analýzu"

  1. Autor Šviráková, Eva (Autor)
    NázevCertifikovaná metodika QJ12103300 CM5 s názvem "Postup izolace celkové bakteriální DNA ze sýrů s dohřívanou sýřeninou pro následnou molekulárně-biologickou analýzu" / autoři certifikované metodiky jsou: Eva Šviráková, Andrea Mühlhansová, Irena Němečková, Markéta Jelínková, Jürgen Felsberg
    Část názvuPostup izolace celkové bakteriální DNA ze sýrů s dohřívanou sýřeninou pro následnou molekulárně-biologickou analýzu
    Hlavičkový názevCertifikovaná metodika QJ12103300 CM5 (2016)
    Další autor Mühlhansová, Andrea
    Němečková, Irena (Autor)
    Jelínková, Markéta (Autor)
    Felsberg, Jürgen (Autor)
    Nakl.údajeV Praze : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2016
    Fyz.popis16 listů ; 30 cm
    ISBN978-80-7080-977-8 Kč 199.00
    PoznámkyObsahuje bibliografii
    Předmět.hesla potravinářská mikrobiologie * DNA (nukleová kyselina) * DNA (nukleová kyselina) - izolace * sýry
    Forma, žánr certifikované metodiky
    Konspekt579 - Mikrobiologie
    MDT579.67 * 577.113.8 * 637.3 * (083.744)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 353567Půjčovna literaturymístní sklad

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.