Počet záznamů: 1
Certifikovaná metodika QJ12103300 CM5 s názvem "Postup izolace celkové bakteriální DNA ze sýrů s dohřívanou sýřeninou pro následnou molekulárně-biologickou analýzu"
Autor Šviráková, Eva (Autor) Název Certifikovaná metodika QJ12103300 CM5 s názvem "Postup izolace celkové bakteriální DNA ze sýrů s dohřívanou sýřeninou pro následnou molekulárně-biologickou analýzu" / autoři certifikované metodiky jsou: Eva Šviráková, Andrea Mühlhansová, Irena Němečková, Markéta Jelínková, Jürgen Felsberg Část názvu Postup izolace celkové bakteriální DNA ze sýrů s dohřívanou sýřeninou pro následnou molekulárně-biologickou analýzu Hlavičkový název Certifikovaná metodika QJ12103300 CM5 (2016) Další autor Mühlhansová, Andrea Němečková, Irena (Autor) Jelínková, Markéta (Autor) Felsberg, Jürgen (Autor) Nakl.údaje V Praze : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2016 Fyz.popis 16 listů ; 30 cm ISBN 978-80-7080-977-8 Kč 199.00 Poznámky Obsahuje bibliografii Předmět.hesla potravinářská mikrobiologie * DNA (nukleová kyselina) * DNA (nukleová kyselina) - izolace * sýry Forma, žánr certifikované metodiky Konspekt 579 - Mikrobiologie MDT 579.67 * 577.113.8 * 637.3 * (083.744) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 353567 Půjčovna literatury místní sklad
Počet záznamů: 1