Počet záznamů: 1
Udíme, nasolujeme, sušíme
Autor Turan, Turan T. (Autor) Název Udíme, nasolujeme, sušíme : průvodce proslulými delikatesami z masa a ryb / Turan T. Turan Unif.název Smoking, curing & drying. Česky Další autor Moravcová, Stanislava, 1976- (Překladatel) Nakl.údaje [Praha] : Slovart, [2016] ©2016 Fyz.popis 224 stran : barevné ilustrace ; 26 cm ISBN 978-80-7529-191-2 Kč 399.00 Poznámky Z angličtiny přeložila Stanislava Moravcová ml.. Terminologický slovník. Obsahuje rejstřík Předmět.hesla konzervování masa * nakládání masa * sušení potravin * uzení * masitá jídla Forma, žánr příručky * kuchařské recepty * obrazové publikace Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.4:637.5 * 637.5.035 * 641.447 * 664.8.035.3 * 641.55:637.5 * (035) * (083.12) * (084.11) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 2, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 351662 Půjčovna literatury místní sklad
Počet záznamů: 1