Počet záznamů: 1
Národní kultura stravování a kulturní difuze
Autor Merhaut, Marek (Autor) Název Národní kultura stravování a kulturní difuze / Marek Merhaut Vydání Vydání první Nakl.údaje Praha : Wolters Kluwer, 2016 Fyz.popis 150 stran : ilustrace, faksimile ; 21 cm ISBN 978-80-7552-077-7 Kč 230.00 Poznámky Obsahuje bibliografii a rejstřík Poznámka o jazyku České a anglické resumé Předmět.hesla 13.-20. století gastronomie - Česko * dějiny gastronomie - Česko - 13.-20. století * stravování - Česko * kuchařství - Česko * česká jídla * jídlo - kulturní aspekty Forma, žánr monografie Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642 * 641/642(091) * 613.2 * 641.568(437.3) * 316.72/.75 * (437.3) * (048.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 347426 Půjčovna literatury místní sklad
Počet záznamů: 1