Počet záznamů: 1
Potravinářské zbožíznalství
Autor Dostálová, Jana, 1943- (Autor) Název Potravinářské zbožíznalství : technologie potravin / Jana Dostálová, Pavel Kadlec a kolektiv Část názvu Technologie potravin Další autor Kadlec, Pavel, 1940- (Autor) Další korp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje Ostrava : Key Publishing, 2014 Fyz.popis 425 s. : barev. il. ; 24 cm ISBN 978-80-7418-208-2 540.00 Kč Edice Monografie Edice/záhl. Monografie (Key Publishing) Poznámky Na obálce pod názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie Obsahuje bibliografie a rejstřík Poznámka o jazyku Anglické resumé Předmět.hesla potravinářství - Česko * potravinářská technologie - Česko * zbožíznalství - Česko Forma, žánr kolektivní monografie Konspekt 664 - Potravinářský průmysl MDT 663/664 * 620.2 * (437.3) * (048.8:082) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 0 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 326432 Půjčovna literatury místní sklad vypůjčený (do 07.12.2024)
Počet záznamů: 1