Počet záznamů: 1  

Základy výživy pro stravovací provozy

  1. Autor Petrová, Jana (Autor)
    NázevZáklady výživy pro stravovací provozy : školní stravování, výživové normy (spotřební koš), dietní stravování ve školní jídelně, zásady správné výživy, výživa dětí, dospívajících, sportujících dětí a adolescentů, seniorů / Jana Petrová, Sylva Šmídová
    Další autor Šmídová, Sylva, 1982- (Autor)
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePlzeň : Jídelny.cz, 2014
    Fyz.popis307 s. : il. (některé barev.) ; 21 cm
    ISBN978-80-905557-0-9 350.00 Kč
    PoznámkyObsahuje bibliografii
    Předmět.hesla výživa člověka * výživa dětí * potraviny * školní stravování
    Forma, žánr učební texty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT613.2 * 613.22 * 663/664 * 640.522.4 * (07)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 323982Půjčovna literaturymístní sklad
    Základy výživy pro stravovací provozy

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.