Počet záznamů: 1
Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob
Autor Kadlec, Pavel, 1940- (Autor) Název Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob : [technologie potravin] / Pavel Kadlec, Karel Melzoch, Michal Voldřich a kolektiv Část názvu Technologie potravin Další autor Melzoch, Karel, 1958- (Autor) Voldřich, Michal, 1962-2013 (Autor) Další korp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje Ostrava : Key Publishing, 2012 Fyz.popis 494 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm ISBN 978-80-7418-086-6 (brož.) : 599.00 Kč Edice Monografie Edice/záhl. Monografie (Key Publishing) Poznámky Na obálce pod názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie Obsahuje bibliografie a rejstřík Předmět.hesla potravinářská technologie * biotechnologické procesy Forma, žánr kolektivní monografie Konspekt 664 - Potravinářský průmysl MDT 663/664 * 602 * (048.8:082) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 310136 Půjčovna literatury místní sklad
Počet záznamů: 1