Počet záznamů: 1
Mastné kyseliny mléčného tuku skotu a faktory ovlivňující jejich zastoupení
Autor Samková, Eva (Autor) Název Mastné kyseliny mléčného tuku skotu a faktory ovlivňující jejich zastoupení : vědecká monografie = Fatty acids of cow milk fat and factors affecting their composition : a review / Eva Samková, Milan Pešek, Jiří Špička Souběžný název Fatty acids of cow milk fat and factors affecting their composition Další autor Pešek, Milan, 1936- (Autor) Špička, Jiří (Autor) Vydání 1. vyd. Nakl.údaje V Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2008 Fyz.popis 90 s. : il. ; 21 cm ISBN 978-80-7394-104-8 (brož.) : 92.00 Kč Poznámky Anglicko-český slovník. 200 výt. Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy Poznámka o jazyku Anglické resumé Předmět.hesla mastné kyseliny * fyziologie živočichů * mléčný skot * krmení hospodářských zvířat Forma, žánr monografie Konspekt 577 - Biochemie. Molekulární biologie. Biofyzika MDT 577.115.3 * 591.1 * 636.2.034 * 637.13 * 636.084 * (048.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 268905 Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1