Počet záznamů: 1
Základy pekárenské technologie
Autor Příhoda, Josef, 1938- (Autor) Název Základy pekárenské technologie / Josef Příhoda, Pavla Humpolíková, Dana Novotná Další autor Novotná, Dana (Autor) Humpolíková, Pavla, 1957- (Autor) Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje Praha : Pekař a cukrář, 2003 Fyz.popis 363 s. : il. ; 21 cm ISBN 80-902922-1-6 (váz.) : 300.00 Kč Edice Knižnice Pekaře a cukráře ; sv. 6 Edice/záhl. Knižnice Pekaře a cukráře ; sv. 6 Poznámky Obsahuje bibliografie a rejstřík Určeno pro Určeno širokému okruhu pracovníků v pekárenské praxi i studentům středních a vysokých škol v oborech zpracování obilovin Předmět.hesla potravinářská technologie * pekařství Forma, žánr příručky Konspekt 664 - Potravinářský průmysl MDT (035) * 664.6 * 663/664 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 246608 Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1