Počet záznamů: 1
Systémy managementu bezpečnosti potravin - Požadavky na organizace v celém potravinovém řetězci
Autor Rolková, Dobromila, 1947- (Autor) Název Systémy managementu bezpečnosti potravin - Požadavky na organizace v celém potravinovém řetězci : návrh mezinárodní normy ISO/DIS 22000 : pracovní překlad / zpracovatel Dobromila Rolková Nakl.údaje Praha : Český normalizační institut, 2005 Fyz.popis 64 s. : il. ; 30 cm ISBN 80-7283-176-3 (brož.) : 420.00 Kč Poznámky Přeloženo z angličtiny. Souběžný anglický text Obsahuje bibliografii Předmět.hesla potraviny * hygiena potravin * kontrola potravin * management Forma, žánr normy Konspekt 614 - Veřejné zdraví a hygiena MDT 006 * 663/664 * 351.773 * 614.31 * 005 * (083) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština * angličtina URL Digitalizovaný dokument Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 227124 Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1